Een informele rallycompetitie voor uw relaties

Wilt u uw beste relaties laten genieten van een mooie rallyevenement? Rijdt dan een rally in de tourklasse, u bent dan verzekerd van een mooie route, van een informele maar spannende rallycompetitie en uiteraard van gezellig netwerken tijdens en na de tour.

Vanaf elke locatie
Uw rally kan vanaf elke locatie worden verreden, hierin adviseren wij u met plezier. Een dag, een weekend of een hele week, het kleurrijk routeboek leidt de deelnemers op basis van verschillende navigatiemethoden naar de pitstoplocaties en naar de eindbestemming. In de rally zijn altijd een stuk kaartlezen en de traditionele bol-pijl-methode opgenomen. Soms makkelijk en soms best pittig. De opzet is in ieder geval dusdanig dat het vinden van de juiste route voor iedereen is te doen, of je nu ervaring hebt of juist helemaal niet. De opdrachten onderweg bepalen wie zich de winnaars mogen noemen, en dat is in dit geval niet per definitie de meest ervaren equipe in het deelnemersveld.

Eigen auto’s of onze klassiekers
Uw gasten kunnen aan de rally deelnemen in een eigen auto, maar er kan ook worden gekozen voor speciaal voor u beschikbaar gestelde klassiekers. In dat geval genieten de deelnemers van verschillende rijervaringen omdat onderweg wordt gewisseld van auto. Zo switchen ze van een Italiaanse sportieve cabrio naar een comfortabele Engelse limousine.

Een rally in de tourklasse is dan ook uitstekend geschikt voor:
– het versterken van de band met de eigen relaties
– een avontuurlijke dag weg met de business club
– het inzamelen van een fondsen voor een goed doel

business-club-rally

Informatie aanvragen

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte kunt u het contactformulier invullen.

Share this article with friends