Classic Car Rally

Wat een beleving, deze Classic Car Rally, want u rijdt de leukste rallycompetitie in werkelijk de meest prachtige klassieke auto’s. Een programma waarbij u uw relaties een jongensdroom laat waarmaken.
Er wordt een mooi programma voor u samengesteld met bijvoorbeeld een uitgebreide koffieontvangst of lunch, een pitstop op een landelijke locatie en een gezellige borrel na afloop.

rally organiseren tourklasseDe rally wordt van start tot finish samen met u uitgedacht; u rijdt de toer in verschillende klassieke auto’s en de rally is gebaseerd op een leuke en ontspannen competitie. Van stempelpost tot klassementsproef, alle facetten uit de traditionele rallysport zijn in dit programma aanwezig.

De rally geeft, naast het navigeren en genieten van de auto en omgeving, uiteraard voldoende gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken of om de bestaande band te versterken. Tijdens de rally wordt gestreden om de felbegeerde rallytrofee, de prijs voor de equipe die het minst van de juiste route afwijkt en de opdrachten onderweg goed weet uit te voeren.

Samenstelling van het wagenpark
Genieten van de prachtige omgeving en vooral een stukje gezonde competitie staan centraal tijdens deze Classic Car Rally. De snelwegen worden vermeden en de equipes rijden veelal op landelijke wegen en door karakteristieke dorpjes. De beleving van de rally en de kijk op de omgeving wordt extra versterkt door de zeer bijzondere bolides uit de jaren 50, 60 en 70 die voor deze rally kunnen worden ingezet. Uw gasten gaan op pad met exclusieve en sportieve klassiekers, zoals Austin Healey , Triumph, Alfa Romeo, Jaguar, MG, Morgan en Volvo

Informatie aanvragen
Kosten voor de Classic Car Rally op aanvraag, deze zijn afhankelijk van de regio, het aantal deelnemers, de voor u geselecteerde automobielen en de invulling van het rallyevenement.

Wilt u meer weten over de Classic Car Rally’s van Avalon Evenementen? Vraag dan snel meer informatie aan!

Share this article with friends