Individuele inschrijving

Behalve alle informatie over het organiseren van een rally voor bedrijven en ondernemersverenigingen, vind je via deze website ook mogelijkheden om zelf eens aan rally deel te nemen. Op het rallyblog www.rallyevenementen.com vind je niet alleen toegankelijke rally’s met bijvoorbeeld een charitatief doel, georganiseerd door business clubs en verenigingen in het land, maar je vindt ook bijvoorbeeld rallyevenementen in het kader van het Nationaal Historisch Kampioenschap. Voor deze rally’s gelden bijzondere regels ten aanzien van de organisatie, de competitie en de deelnemende auto’s.

BEKIJK HIER HET RALLYBLOG / DE RALLYAGENDA

header-tulp-2

Reglementen en navigatiemethoden
Naast de rallyagenda vind je op www.rallevenementen.com tevens informatie over o.a. reglementen en navigatiemethodes. Mis je iets, of wil je dat iets wordt toegevoegd, laat het ons weten. Aan bod komt o.a.:

nationaal reglement regelmatigheidsritten (NRR)
navigatiemethoden
assurantieverklaring

Zelf organiseren
Wilt u een rally organiseren voor een goed doel of voor uw business club en vraagt u zich af wat hier allemaal bij komt kijken? Neem gerust contact op om de mogelijkheden en de onmogelijkheden te bespreken.

voorjaarsrally-2012-2

Share this article with friends