Groene Hart Rally

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Tijdens de Groene Hart Rally rijden de deelnemende teams een landelijke route over dijken, langs windmolens, door polders en door verschillende bezienswaardige dorpskernen. Op de route worden verschillende opdrachten en een ludieke klassementsproef uitgevoerd. Teamwork is dus tijdens deze rally zeker vereist!

De deelnemende equipes gaan op diverse manieren navigeren en maken kennis met de vele facetten van de klassieke rallysport. Er wordt onder andere genavigeerd aan de hand van het traditionele bol-pijl-systeem, een navigatiemethode die veel in de internationale rallywereld wordt toegepast. Onderweg dienen de teams zoveel mogelijk punten te scoren door de vragen die tijdens de route worden gesteld correct te beantwoorden en de klassementsproeven zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren.

Het programma kan er als volgt uitzien:

13.00 uur  Briefing door de ritmeester, teamindeling en uitleg van de auto’s
13.30 uur  Start van de Groene Hart Rally
17.00 uur  Finish van de eerste equipes, gezellig napraten tijdens het aperitief
18.00 uur  Prijsuitreiking, bekendmaking van het winnende equipe, eventueel gevolgd door een informeel driegangendiner.

Tijdens de afsluitende borrel wordt duidelijk welk team zich de winnaar van de rally mag noemen, doorgaans de meest vindingrijke equipe die zonder omwegen en met de minste strafpunten op de eindbestemming arriveert. Er is een mooie prijs voor het winnende team: een glimmende bokaal met inscriptie. Deze prijs is eventueel aan uw wensen aan te passen of uit te breiden. De Groene Hart Rally is een uniek programma waarover nog lang zal worden nagepraat…

Arrangementskosten: vanaf € 45,00 p.p.

De Groene Hart Rally is te organiseren als teamuitje voor bedrijven en business clubs, o.a. op basis van:
– eigen auto’s van de deelnemers
– voor uw gezelschap in te huren klassiekers of kevers cabriolet
– voor u in te huren moderne Fiat’s

Informeer naar de mogelijkheden en kosten voor aanvullende horeca en autohuur.

Share this article with friends